Afyonluların eğlence, alışveriş, sosyalleşme merkezi olan ve ISS’in güvenlik ve temizlik hizmetlerini üstlendiği Park Afyon AVM, motivasyon amacıyla düzenlenen keyifli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. ISS güvenlik ve temizlik ekiplerinin yanı sıra Park Afyon AVM yöneticilerinin de katıldığı motivasyon toplantısı 15 Ocak 2018 Pazartesi tarihinde düzenlenen toplantıya, 60 kişilik ISS ekibi tam kadro katıldı.

 

Toplantıda, ISS’in dünyanın 53 ülkesinde aynı üst düzey kalite ve profesyonellikte verdiği hizmet standardının, Park Afyon AVM’de görev yapan ISS ekibi tarafından Afyon’da da sunulduğunun altı çizildi. AVM yöneticileri ile ISS ekiplerinin birebir iletişim fırsatı da bulduğu motivasyon toplantısı, karşılıklı yararın ve sunulan hizmetin verimliliğin artırılması yolunda büyük bir adım oldu.

 

ISS World: Temizlik, yemek, güvenlik, haşere kontrol, bitki bakım, teknik bakım, bina yönetimi alanlarında tesis yönetimi hizmeti sunmak üzere 1901 yılında Danimarka’da kurulan ISS, bugün 53 ülkede 200 bini aşkın kurumsal müşteriye hizmet veren küresel bir şirkettir. 510 bin çalışanı ile dünyanın dördüncü, Avrupa’nın ise üçüncü büyük işvereni konumundaki ISS World’ün 2015 yılı cirosu 11,5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir.

 

ISS Türkiye: ISS World tarafından 2005 yılında tesis yönetiminin çeşitli alanlarında hizmet veren Türkiye’nin en güçlü şirketlerinin satın alınıp aynı çatı altında toplanmasıyla kurulmuştur. ISS Türkiye 30 bin çalışanı ile İstanbul Genel Merkez’in yanı sıra Ankara, Antalya, Bursa, İzmir şubeleri ve Adana, Gaziantep, Eskişehir, Denizli, İzmit bölge ofislerinde 4 binden fazla müşteriye, 5 bin noktada hizmet vermektedir.