Zaman itibariyle toplumsal manada bildiğimiz ya da bildiğimizi sandığımız konulara aydınlık getirmek ve netlik kazandırmak maksadıyla, çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından konferanslar düzenleniyor. 



"İslam'da Kardeşlik ve Ümmet"...

Afyonkarahisar AGD Hanım Komisyonu önderliğinde; Ensar - Genç Gönüllüler - Genç İHH - Ebrar Topluluğu - İlim ve Hikmet Kulübü - İlim ve Medeniyet Topluluğu tarafından organize edilen konferansta bunlardan bir tanesi. "İslam'da Kardeşlik ve Ümmet" temasıyla tertib edilen konferans toplumumuzun bilgi kütüphanesine yeni ve gerçek paraflar katmak gayesiyle düzenleniyor.



"İslam'da Kardeşlik ve Ümmet" konulu konferansa konuşmacı olarak, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Bilim Dalı görevlisi ve aynı zamanda Afyonkarahisar İslami İlimler Fakültesi eski hocalarından Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Macit katılacaktır.



Birlik ve Beraberliğe çokça ihtiyacımızın olduğu son günlerde; "Gelin Birlik Olalım" düsturuyla yola çıkan gençlik, yarınına sağlam adımlarla gitmek istiyor. İl Müftülüğü Konferans Salonunda 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak olan "İslam'da Kardeşlik ve Ümmet" konulu konferansa tüm halkımız davetlidir.