Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesinde kadın ve erkeklere yönelik meslek edindirmek amacı ile açılan bilgisayar bakım onarım ve tamir kursunun yoğun ilgi gördüğü kaydedildi.
Çalışma ve İş Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından açılan kursa 125 kişinin müracaat ettiği, 25 kişinin kursa seçildiği belirtildi. Açılan kursa bayanların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Kurs Öğretmeni Canan Şimşek Yuran şunları söyledi:
“İscehisar Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu bilgisayar bakım onarım ve arıza giderme kursu için buradayız. İscehisarlı gençlerimiz ve katılımcılar için iyi bir hizmet vermek istiyoruz. İş-Kur bağlantılı olarak il çapında da bunu değerlendirmek istiyoruz. Hem gençlerimize iş olanağı olsun hem de kendilerini yetiştirmeleri konusunda yardımcı olmak istiyoruz. Kursa katılan öğrencilerimiz hem kendi işlerini kurabilecekler, yetişmiş eleman olarak iş olanağı bulabileceklerdir. Hiç olmazsa kendi bilgisayarlarını tamir edebilecek konuma gelsin istiyoruz” dedi.