İscehisar Parti binasında yapılan İlçe Dayanışma Meclis toplantısına kurmayları ile birlikte gelen Başkan Yurdunuseven Ak Parti İlçe Başkanı Murat dikmen ve Partililerce karşılanarak toplantıya katıldı.

Partililer ile Parti içi çalışmalar ve yaklaşan seçimler öncesi yapılacak çalışmalar ve Partililerin üzerine düşen görevleri hatırlatan Başkan Yurdunuseven Parti içi ve Millet olarak birlik ve Beraberlik çağrısında bulunarak sözlerine söyle devam etti;

" Onsekiz ilçemizin Kongrelerini tamamlayarak,Teşkilatlarımıza hayırlı olsun ziyaretleri yapıyoruz.Genelmerkezimizin talimatları doğrultusunda her hafta iki yada üç ilçeye gitmeye gayret ediyoruz.Teşkilatlarımızın çalışma performanslarını yerinde görerek ilçe kordinatörlerimizin toplantılarını denetleyerek teşkilatlarımızla birlikte salı toplantıları düzenliyoruz.

İlçe Teşkilat mensuplarımız ile 2019 seçimleri öncesi yapılması gerekenler nasıl çalışılması ile ilgili konuşuyoruz.İscehisar da canlı bir danışma meclisi gerçekleştirdik.

Hedefimiz 2019 öncelikle yere seçimler ,akabinde genel seçimler ile insallah Ak Parti iktidarının devamını  ve de Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Cumhurbaşkanlığının devamını inşallah sağlayacağız.İscehisar ve Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz Allah yar ve Yardımcımız olsun. "dedi.

İscehisar'a yapılacak yatırımlar konusuna da değinen Yurdunuseven 2018 yılı İl genel meclisi bütçesinden İscehisar a yaklasık 10 milyon gibi bir yatırım ödeneği ayrıldığını belirterek İscehisar yatırımlarının artarak devam edeceği müjdesini verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen'de Afyonkarahisar Ak Parti İl başkanı İbrahim YURDUNUSEVEN ile İl Başkan Yardımcıları Ahmet YEŞİLIRMAK, Süleyman KARAKUŞ ve Abdullah ÖZTEKE ye toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İscehisar Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına Afyonkarahisar Ak Parti İl başkanı İbrahim YURDUNUSEVEN ile İl Başkan Yardımcıları Ahmet YEŞİLIRMAK, Süleyman KARAKUŞ ve Abdullah ÖZTEKE,Ak Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen,İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik,Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya,İl genel Meclis Üyeleri Selçuk Çirkin,Halim Göral,Kadın Kolları Başkanı Gülsefa Azgın,Gençlik Kolları başkanı Mesut Çelen,Ak Parti ilçe Teşkilat mensupları katıldı.