İscehisar’da doğalgaz çalışmaları sürüyor

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde doğalgaz ana hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından istasyon dağıtım merkezinin yapılması aşamasına gelindi.  

  İlçede doğalgaz istasyon dağıtım merkezinin tamamlanmasıyla birlikte, şehir içi doğalgaz dağıtım hattını yapacak olan yüklenici firmanın EPDK tarafından yetkilendirilmesi sonucu Aksa Afyon Doğalgaz firmasına lisans onayı verildi. Çalışmalar öncesi Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Belediye Başkan Yardımcısı, birim müdürleri ve Aksa Afyon Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Ceran’la değerlendirme toplantısı yaparak, süreç hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

  Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Doğalgaz iç hat çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, 2017 yılında evlere doğalgaz bağlanacağının müjdesini verdi. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah çalışmalar sonucu İscehisar’ımız en kısa sürede doğalgazına kavuşacaktır. İlçemize doğalgazın kazandırılmasında emeği geçen Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Eski BOTAŞ Genel Müdürü EPDK Üyesi Fazlı Şenel, özellikle de doğalgazın ilçemize gelmesinde gerekli şartları yerine getiren İscehisar halkımıza teşekkür ederim” dedi.