İscehisar’da bulunan okul öncesi Eğitim Kurumları ile ilk ve Orta dereceli Okullardaki 5 bin 300 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

 

Selçuklu İlkokulu ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki karne dağıtım törenine İscehisar  Kaymakamı  Muhammet ÖZTABAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayati DUMAN ve Mehmet ŞENER’ le birlikte katılan İscehisar Belediye  Başkanı Mustafa ÇİBİK, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Minik öğrenciler ilk kez karne almanın heyecanını yaşarken mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Suriye’deki iç savaştan kaçarak aileleriyle birlikte İscehisar yerleşen ve Selçuklu İlkokulunda eğitim gören 15 Suriye’li öğrenci de karne heyecanı yaşadı.

 

Öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini isteyen Başkan Çibik, “ Geleceğiniz için sınavlarınıza daha çok çalışın. Herşeyi yerli yerinde yapın, kaliteli zaman geçirin, oyun oynayın, kitap okuyun ama beli aralıklarla ders çalışın.Topluma yararlı bireyler olun. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.