İŞ KURMAK İSTEYENLERE ATSO’DAN FIRSAT

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, yeni iş kurmak isteyenlere Girişimcilik Eğitimi fırsatı sunuyor. Bu eğitime devam ederek belge alan kursiyerler, KOSGEB’in hibe ve kredi imkânlarından yararlanabilecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Afyonkarahisar Müdürlüğü işbirliğinde 4 yeni Girişimcilik Eğitim Programı açılacak. Eğitimlere devam eden kursiyerler, KOSGEB’in yeni iş kurmak isteyenlere yönelik hibe ve kredilerinden yararlanabilecek.

SEÇMELER ATSO’DA YAPILACAK

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda açılacak Girişimcilik Eğitim Programı, Mayıs ve Haziran aylarında 2’şer kez gerçekleştirilecek. 3 Mayıs ve 10 Mayıs’ta başlayacak eğitimler için son başvuru tarihi 29 Nisan; 19 ve 25 Haziran’daki eğitimler için ise son başvuru tarihi 10 Haziran olarak açıklandı. Katılımcı seçmeleri son başvuru tarihlerinin ertesi günü, saat 10.00’da ATSO’da yapılacak.

450 KİŞİ YARARLANMIŞTI

ATSO, 2017 yılında 19 Girişimcilik Eğitim Programı’na ev sahipliği yapmıştı. ATSO’nun eğitimlerinin Haziran ayından sonra da devam edeceği, bu eğitimlere yoğun katılım beklendiği belirtildi.

BAŞVURULAR İŞKUR’A

Öte yandan Girişimcilik Eğitim Programları’na katılmak isteyenlerin İŞKUR’a kayıtlı olması gerekiyor. Eğitim için başvurular, İŞKUR’a gidilerek veya İŞKUR’un internet sitesindeki form doldurularak yapılabiliyor.