Kaymakam Öztabak ve Protokol üyeleri kurulan kazanların başına geçerek Pazar esnafına ve vatandaşlara aşure dağıttı. Kaymakam Öztabak, "Muharrem ayı nedeniyle okullarımız tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılarak Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Bu etkinliği düzenleyen okul müdürü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza  afiyet olsun diyorum" şeklinde konuştu.

 

Etkinliği öğrencileri ile birlikte düzenleyen Okul Müdürü Yaşar Özarı,

“Okulumuz Öürencileri ile birlikte Muharrem ayı dolayısı ile ,Hayırsever bir vatandaşımızın katkıları ile 2000 kişilik aşure yaparak,pazaryerinde dağıttık .Allah sevabına nail eylesin.İnsallah Nasip olursa seneye 5000 kişilik bir aşuere dağıtmayı okul olarak düşünüyoruz.Emeği geçen herkese öğrencilerimize hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

       İscehisar Pazar yerinde İscehisar İmam Hatip Lisesi tarafından  düzenlenen aşure etkinliğine, Kaymakam Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik , Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Ak parti ilçe Başkanı Murat Dikmen, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, Pazar esnafı ve vatandaşlar katıldı.