İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ HAKKARİ’DEKİ ÖZEL HAREKATÇILARA TEBRİK KARTI GÖNDERDİ

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Afyonkarahisar’ın Değirmenayvalı İlkokulu öğrencileri Hakkari Merkezde görev yapan Özel harekat polislerine tebrik kartları gönderdi.

 

Tebrik kartlarını alan özel harekat polisleri, öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Ayrıca Değirmenayvalı İlkokulu öğrencileri Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev yapan polis memurlarına da tekrik kart göndererek, polis ağabeylerine moral oldular. Terörle mücadelede etkin şekilde mücadele eden özel harekat ve diğer polis memurlarına moral vermek amacıyla yılbaşı tebrik kartı gönderen öğrenciler, polis ağabeylerine üstün başarılar dilediler.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Osman Çölgeçen, “Okulumuz Öğrencileri Hakkari-Merkezde  görev yapan Özel harekat polislerine tebrik kartları yolladılar. Ayrıca öğrencilerimiz Şırnak-Cizre de görev yapan polislere de tebrik kartları göndererek bir yudum da olsa emniyet güçlerimize destek oldular. Tebrik kartlarının gönderilmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ellerine sağlık. Hepsine teşekkür ederim, polislerimize de üstün muvaffakiyetler dilerim.”dedi.

 

Polis memurları da öğrencilerin gönderdikleri tebrik mesajlarını okuyarak öğrencilere el salladılar. Polis memurları öğrencilerin tebrik kartlarının kendilerine güç verdiğini ve kendi ailelerini hatırladıklarını ifade ettiler.

>>>>MEHMET BAŞEĞMEZ