Afyonkarahisar Belediyesi, 1 Temmuz 2016'da Kocatepe'ye gerçekleştirilen seferle başlattığı "Gez Gör Afyonkarahisar" gezi projesine gösterilen yoğun ilgi üzerine otobüs sayısını ikiye çıkarttı.

 

                İkinci "Gez Gör Afyonkarahisar" otobüsü ise ilk seferini, şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak 'Zeytin Dalı Harekatı'nın ana hedef noktası Afrin'e gerçekleştirdi.

 

                Halkımıza, ülkemizin tarihi ve kültürel şehirlerini gezip görme imkanı sunan "Gez Gör Afyonkarahisar" otobüsü, 1 Temmuz 2016'da Kocatepe'den başladığı yolculuğunu sürdürüyor.

 

                İlk gezi turundan bu yana Çanakkale, Bursa, Konya ve İstanbul başta olmak üzere, tarihi ve kültürel şehirlere yönelik tam 154 sefer gerçekleştiren "Gez Gör Afyonkarahisar" otobüsüne ilgi ise her geçen gün artıyor.

 

                ASKERİMİZE MORAL OLDU

 

                Bu yoğun talep üzerine, Afyonkarahisar Belediyesi otobüs sayısını ikiye çıkarttı. İkinci "Gez Gör Afyonkarahisar" otobüsü ilk seferini, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlerimize moral vermek amacıyla şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak Afrin'e gerçekleştirdi.

 

                Artık iki otobüsle gezi taleplerini karşılayacak olan Afyonkarahisar Belediyesi, daha çok insanın farklı şehirleri gezip görmesine imkan sağlayacak. "Gez Gör Afyonkarahisar" otobüsünden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, daha önceden belirledikleri en az 40 kişilik gruplar halinde Afyonkarahisar Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden randevu alıp, başvuruda bulunabilirler.