Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, İrfan Okulları Genel Müdürü Ahmet Kerim Nalbant’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları Genel Müdürü Ahmet Kerim Nalbant  ülkemizin ilmî kalkınmasına katkıda bulunmak, öz güveni ve iradesi güçlü, değerlerimizle donanan, dünyayı imara odaklanmış bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek Afyonkarahisar’a İrfan Okulları Anaokulunu kazandıracaklarını söyledi. 

 

AFYONKARAHİSAR’A İRFAN OKULLARI ANAOKULU AÇILACAK

 

          Ziyarette konuklar ayrıca  Başkan Burhanettin Çoban’a İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yücel Çelikbilek ve Başkan Vekili Necmettin Bilal Erdoğan’ın selamlarını iletti. İrfan Okulları Anaokulu’nun Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine girecek olmasından büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Başkan Burhanettin Çoban ise “Milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, ailesini, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunduklarından  dolayı İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

        Ziyaret sonunda konuklar Başkan Burhanettin Çoban’a İrfan Okullarının hazırladığı Fatih Sultan Mehmet Han’ın eğitim yuvalarını gül bahçelerine benzetmesini sembolize eden gül koklayan biblosunu hediye etti.