İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE OKULU SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Afyonkarahisar’da görev yapan din görevlileri ve eşlerine yönelik olarak “Aile Okulu” semineri düzenlenmiştir.

 

Cumartesi ve Pazar günü 2 gün süreyle gerçekleşen seminere görevlilerin ilgisi yoğun olarak gerçekleşti. Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, bir yıl içerisinde Afyonkarahisar’da gerçekleşen adli olayların istatistiksel bilgilerini görevliler ile paylaştı ve görevinin sadece Camilerde namaz kıldırmak olmadığını, toplumun ve özellikle aile kurumunun korunması konusunda üzerine çok büyük görev düştüğünü vurguladı.

 

Seminerin Cumartesi gün gerçekleşen oturumları Başkanlık Vaizi Nurettin Muhtar Acar’ın Kur’an ve Sünnet Perspektifinde Aile ve İletişim , Uzman Psikolog Zehra Binici Tekin’in Eşler Arası İletişim , Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut’un Ailede Mahremiyet konularındaki sunumlarıyla gerçekleşti.

 

Pazar gün gerçekleşen oturumları ise Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt’un Ailede Fıkhi Meseleler, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Muhittin Okumuşlar’ın Çocukluk Döneminde Din ve Değer Eğitimi ve Ergenlik Döneminde Gençlerle İletişim, Çocuk Gelişim Uzmanı Banu Işık’ın Aile ve İnternet konularındaki sunumları ile sona erdi.