10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü çerçevesinde, İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu’nun beraberinde Hukuk İşleri Şube Müdürü Mehmet Özşahin ve kurul üyeleri hazır bulundular.

 

Karşılıklı bilgi alış verişinin bulunulduğu ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz, kurul üyelerinin 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutlayarak, yaptıkları çalışmalar ve en çok hangi konularda şikayet aldıklarını sordu. Ziyarette İnsan Hakları Kurulunun önemine değinen Vali Tutulmaz, kurulun vatandaşlar tarafından daha iyi bilinmesi için farkındalık oluşturulması gerektiğini belirtti.

 

Ziyaret sırasında en çok hangi konularda şikayet aldıkları hakkında bilgiler aktaran Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu şikayetlerin giderilmesi için ne gibi çalışmalar yaptıkları ile aylık ne kadar şikayet alındığı gibi konularda Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler aktardı.

 

Kurulun etkin bir şekilde çalışması ve etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini belirten Vali Tutulmaz, İnsan Haklarının daha iyi getirilmesi için gereken ilgi ve özenin gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.