AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’yi ziyaret etti. İl Başkanı Yurdunuseven, Başkan Temircu’yi ve yönetimini Afyonkarahisar’a davet etti

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’yi ziyaret etti. İl Başkanı Yurdunuseven, Başkan Temircu’yi ve yönetimini Afyonkarahisar’a davet etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak için İstanbul’a giden AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ile birlikte AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’yi ziyaret etti. Afyonkarahisar ile ilgili Başkan Temurci’ye bilgiler veren İl Başkanı Yurdunuseven, Temurci ve yönetimini Afyonkarahisar’a davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul İl Başkanı Dr. Temurci, Afyonkarahisar halkının her zaman AK Parti’ye büyük bir destek verdiğini ifade etti. Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyarette Yurdunuseven ve Temurci bol bol sohbet etti.