Hüdai Kaplıcaları İşletme Müdürlüğü yıllardır sorun halinde olan ve çözüm bulunamayan bir konuyu daha çözüm yoluna kavuşturarak ilklere imza atmaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Hüdai Kaplıcalar bulunan Kaplıca Camide görev yapan imam ve müezzinin aileleri ile kalabileceği 2+1 2 Adet daireyi sıfırdan yaparak, cüzi bir ücret karşılığı kendilerinin kullanımına tahsis etti.

 

Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan tarafından teslim alınan daireler Kaplıcada uzun yıllar sonra yapılan ilk resmi lojman olması sebebiyle örneklerinden bir adım öne çıkarak Hüdai Kaplıcalarının envanterine girmiş durumda. İçerisinde normal bir dairede bulunması gereken bütün özelliklerin bulunduğu daire tamamen Sandıklı Belediyesi tarafından imal edildi.

 

Konu ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Davut Çalışkan; “Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda görev yapan görevli arkadaşlarımız kaplıcalarımıza gidiş-gelişlerde problemler yaşamaktaydı. Sağolsun Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda yapılan bu lojmanlarda ikamet ederek ibadetlerin aksamaması ve herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi sağlanmış oldu. Ben bu konuda emeği geçen Kaplıca İşletme Müdürlüğümüze ve çalışan personellerine teşekkür ediyorum.” İfadeleri yer verdi.