Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz'ın CHP Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal ve ailesine yönelik sözlerini sert bir dille eleştirdi. Karataş, "Her zaman ve herkes için önce 'AHLAK!' ilkesini savunan bir partinin mensubu olarak, siyasi rakibimiz olsa da, bir hanımefendi ve ailesine karşı yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum. Afyonkarahisar halkı, siyasetin kalitesini ve ahlakını bozmaya çalışanlara gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Sandıklı'da ortalık karıştı!.. Devamı gelecek!.. Sandıklı'da ortalık karıştı!.. Devamı gelecek!..

Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, Mumyakmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Köksal'ın eşi ve çocuklarına hakaret ettiğini belirtti. Karataş, "Bu mesaj, siyasetin nezaket ve saygı sınırlarını aşan bir davranıştır. Siyaset yaparken, rakiplerimizin fikirlerini eleştirebiliriz, projelerimizi anlatabiliriz, halkımızın sorunlarına çözüm üretebiliriz. Ama asla kişilik haklarına saldıramayız, aile değerlerine dil uzatamayız. Bu, hem insanlık hem de İslam ahlakına aykırıdır." ifadelerini kullandı.

Karataş, Afyonkarahisar'da siyasi mücadelenin seviyesini yükseltmek istediklerini vurgulayarak, "Biz Saadet Partisi olarak, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Halkımızın teveccühüne talibiz. Bizim siyaset anlayışımızda hakaret yoktur, yalan yoktur, iftira yoktur. Bizim siyaset anlayışımızda adalet vardır, hakkaniyet vardır, erdemlilik vardır. Bizim siyaset anlayışımızda her zaman ve herkes için önce 'AHLAK!' vardır." şeklinde konuştu.