Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğünün ev sahipliğinde Hemşireler Günü Kutlama programı yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Büyük bir ilgiyle karşılanan programa İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mehmet Duran, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve Hastane Yöneticileri ve çalışanları katıldı.

 

Programda açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özsoy; hemşireliğin, insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak tüm meslektaşlarının gününü kutladı. Başhekim Op.Dr. Mehmet Duran, fedakarlık ve özveriyle çalışan tüm hemşirelere teşekkür ederek, hemşireler gününü kutladı. Konuşmasına hemşirelerin mesleğine olan katkısından bahsederek başlayan İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Serhat Korkmaz, sağlığın bir ekip işi olduğunu, hemşireler olmadan da başarının mümkün olamayacağını ifade etti.

 

Konuşmaların ardından özverili çalışmalarıyla 30 yılını doldurmuş hemşirelere teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi. Teşekkür belgelerinin verilmesinden sonra Acil serviste görev yapan hekim ve hemşire çalışanların yazıp, rol aldıkları tiyatro gösterisi davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Sürpriz hediye çekilişlerinin olduğu etkinliğe solo ve koro müzik dinletisi tat kattı. Programda son olarak Hemşireler Günü pastasının kesilmesinin ardından hemşireler ve diğer sağlık çalışanları kokteyl alanında gönüllerince eğlendiler.