İslami kaidelere uygun bir hayat sürüyorsanız ve yakın zamanda huzurlu bir tatil yapmayı planlıyorsanız rotanızı doğrudan Bera Alanya otele çevirebilirsiniz. Antalya'nın en güzel ilçelerinden biri olan Alanya'da hizmet veren bu otelde gönlünüzce bir tatil yapmanız mümkün olacak. Daha önce konaklayanların memnun kaldığı ve konforlu odaları ile ön plana çıkan oteli şimdi daha yakından inceleyelim.

İslami Kaidelere Uygun Bir Hizmet

Bu otelde konakladığınızda tamamen İslami koşullara uygun bir hizmet alırsınız. Alanya'da en çok tercih edilen muhafazakar otel seçeneklerinden biri olan Bera Alanya, plajı olan otellerden biridir. Plaj, karışık kullanım için tasarlanmış olduğundan kadınların bu plajı kullanması için tesettür mayo kullanmaları gerekiyor. Yüzme ve güneşlenme keyfini rahatlıkla yaşayabileceğiniz otellerden biri olduğunu ekleyelim.

Alkolsüzlük Kuralı Var

Bera Alanya otelde alkol kullanımına izin verilmiyor. Tüm tesiste alkol servisi yapılmadığından otelde alkolsüzlük kuralının uygulandığını belirtmek gerekir. İslam dinine göre alkol kullanmak haram olduğu için alkol kullanımına izin verilmediğini belirtmeliyiz.

Helal Yemekler Servis Edilir

Muhafazakar bir yaşam sürenlerin tatil boyunca yedikleri yemeklerin helal olup olmadığı konusunda endişe duyması gerekmiyor. Çünkü bu otelde sadece helal gıdalar ile hazırlanan yemekler servis ediliyor. Aynı zamanda tesisin 500 metre uzaklığında bulunan restoranlarda, kafelerde ve marketlerde de helal gıdaların olduğunu eklemek gerekir. Tatilcilerin helal gıdalarla hazırlanan yemekler arasından dilediklerini seçmeleri mümkün olur. Bu sayede günün 3 öğününde otel dışına çıkmalarına gerek dahi kalmaz.

Menzil'de yolsuzluk ve devleti dolandırma iddiaları!.. Menzil'de yolsuzluk ve devleti dolandırma iddiaları!..

Açık ve Kapalı Havuz İmkanı

Bera Alanya otelde hem açık havuz hem de kapalı havuz imkanı bulunuyor. Yüzmek için havuzu tercih edenler için otelin bu konforunun büyük önem taşıdığını belirtebiliriz. Açık ve kapalı havuz kadınlara özel olarak hazırlandığından tamamen korunaklı bir yapıya sahiptir. Böylelikle kadınlar mahremiyet konusunda bir endişe duymadan havuzları kullanabilirler. Kadınların kullanabileceği ve tamamen korunaklı olan alanlar arasında spa merkezi, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness, masaj, tuz odası da bulunuyor. Bu oteli daha yakından incelemek, gayet uygun fiyatla rezervasyon yapılmasını sağlamak için hemen HalalBooking.com adresini ziyaret edin.