HAYRAT VAKFI HALEP’E 41 TIR YARDIM GÖNDERDİ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar Hayrat İnsani Yardım Derneği’nden Afyonkarahisar il genelinden Halep’teki mazlumlara yardım faaliyetleri başladığı tarihten itibaren toplam 41 tır yardım malzemesi gönderildi.

 

Afyonkarahisar Hayrat insani yardım derneği merkez il temsilcisi Mustafa BAŞARAN şunları söyledi: “Afyonkarahisar belediyesi ve Hayrat insani yardım derneği tarafından ocak ayında başlatılan ‘Halep İçin Harekete Geç’ yardım kampanyası kapsamında Afyonkarahisar il merkezi olarak 11.TIR Pazar günü Halep’teki yardıma muhtaç kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıktı. Daha önce yine aynı yardım kampanyası kapsamında Sandıklı ilçemizde de yine belediyemiz desteğiyle ve sandıklı halkının büyük yardım severliğiyle rekor denebilecek hatta ulusal medyaya da haber olan bir yardım seferberliğiyle 24 tır yardım malzemesi Halep’e gönderilmişti. Yine aynı şekilde Bolvadin Belediyesi ve Bolvadin Hayrat insani yardım temsilciliği tarafından 7 tır yardım malzemesi gönderilmişti. Afyonkarahisar Merkez Hayrat İnsani Yardım Temsilciliği olarak başta Afyonkarahisar Belediyesi, İscehisar belediyesi, Emirdağ belediyesi, Çayırbağ Belediyesi ve AK Parti Afyonkarahisar il Başkanlığı ve Afyonkarahisar halkını katkısı ve desteğiyle 11 tır yardım malzemesi Halep’teki mazlum kardeşlerimize gönderildi” dedi.

 

BİRÇOK ÜLKEYE YARDIM GÖNDERİYOR

 

Afyonkarahisar Hayrat İnsani Yardım Derneği Merkez İl Temsilcisi Mustafa Başaran Hayrat insani yardım derneği olarak dünyadaki yardıma muhtaç insanlara yardım götürmeye devam edeceklerini yetimhaneler, su kuyuları, ekmek fırınları, eğitim faaliyetleri olarak Suriye, Filistin, Afrika, sudan ve daha birçok ülkede yardım faaliyetlerine devam ettiklerini şu an için Somali’deki kuraklık sebebiyle Somali’ye yardım faaliyetlerine başladıklarını bunun için Afyonkarahisar halkının yardımlarını beklediğini belirtti. Afyonkarahisar Hayrat insani yardım derneği merkez il temsilcisi Mustafa Başaran özellikle Afyonkarahisar belediye Başkanı Sayın Burhanettin Çoban beye yaptığı desteklerden dolayı özellikle teşekkür ettiğini belirtti.