Valilik makamında yapılan imza törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dİnçgez ile hayırseverler İbrahim Keser ve Hüsnü Ulu katıldı.

 

İsmet Attila’ya 5 Derslikli Anaokulu

 

Hayırsever İbrahim Keser, Afyonkarahisar Merkez Fatih Mahallesi’nde bulunan İsmet Attila İlköğretim Okulu bahçesine devlet vatandaş işbirliği ile 5 derslikli anaokulu kazandıracak. İhalesi 2018 yılı içerisinde yapılacak olan anaokulunun kontrollük hizmetleri İl Özel İdaresi tarafından yapılacak ve okula İbrahim Keser Anaokulu ismi verilecek.

 

Şahitler Kayası’na Öğretmenler Odası ve Konferans Salonu

 

Hayırsever Hüsnü Ulu ise Afyonkarahisar merkezde Erenler Mahallesinde bulunan Şahitler Kayası 24 Derslikli Anadolu Lisesi’ne devlet millet işbirliği ile öğretmenler odası ve konferans salonunun tefrişatını yaptıracak. Yapılacak öğretmenler odası ve konferans salonuna Hacı Sultan-Hüsnü Ulu ismi verilecek.

 

Hayırseverlerin Artması Bizi Mutlu Ediyor

 

Hayırseverler ile yapılan protokol töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz: “Her geçen gün ilimize yapılan yatırımlar artıyor. Hayırseverlerin sayısının artması da bizleri mutlu ediyor. Devlet-vatandaş işbirliğinin güzel örneklerinden ikisini daha imzalıyoruz. Her iki eğitim yatırımının da ilimize ve eğitim camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Umarım yapılan eğitim yatırımları ilimizin eğitim ve akademik seviyesinin daha iyi noktalara gelmesine de vesile olur. Bu tür bağışların ve desteklerin diğer iş adamlarına örnek olmasını temenni ediyorum. Hayırseverlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.