Toplantıda dernek üyeliklerinin nasıl kabul edileceği kararlaştırıldı

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu, 2. Vakıf İşhanı'ndaki dernek binasında gerçekleştirildi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer'in idaresindeki toplantıda, dernek üyelikleri hakkında karar alındı.

TARAFTAR ÜYELİĞİ'NDE MAÇ İZLEME FIRSATI

Dernek Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre Afyon Beşiktaşlılar Derneği'ne 2 kategoride üye kabul edilecek. Birinci kategori, Taraftar Üyeliği olacak. Taraftar Üyeliği'nin giriş aidatı, yılda 1 kere 75 lira olarak belirlendi. Taraftar Üyelik'e kabul edilenler, Beşiktaş Futbol Takımı'nın İstanbul Vodafone

Arena'da bir maçını da izleme fırsatı bulacak.

ASIL ÜYELER SEÇECEK, SEÇİLECEK

Afyon Beşiktaşlılar Derneği'ne üye kabulünde 2. kategori ise Asıl Üyelik olarak belirlendi. Asıl Üyelik'e kabul edilenler, Dernek Yönetim Kurulu'nu seçme, Dernek Yönetim Kurulu'na seçilme haklarına sahip olacak. Üyelik müracaatı için dernek binasından form alınabilecek.

TÜM FAALİYETLER İNTERNET SİTESİNDE

Öte yandan Basketbol Okulu'ndan sonra Futbol Okulu da açmaya hazırlanan Afyon Beşiktaşlılar Derneği, bir taraftan da bu faaliyetlerini, kendi adını taşıyan internet sitesinde duyuracak. afyonbesiktaslilar.com internet sitesinde Basketbol ve Futbol Okulları'ndaki antrenmanlardan kesitler, faaliyetlerden fotoğraflar, basın bültenleri, Yönetim Kurulu Üyeleri'nin açıklamaları ve Beşiktaş hakkında merak edilenler yer alacak.