Türk Milletinin en büyük güçlerinden birinin üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısı olduğunu belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, babaların gününü kutladı.

‘Babalar Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal; çocuklarına yaşamları boyunca her türlü desteği veren babaların, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici de olduklarını ifade etti. Anneler gibi babaların da tek dileğinin çocuklarına iyi ve güzel bir gelecek hazırlamak olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkal, “Milletimizin en büyük güçlerinden biri; sevgi, saygı ve hoşgörü gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısına sahip olmasıdır. Aile bireylerinin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalar, yüreklerindeki sevgi ve şefkatle ailenin temel taşı olmaktadır. Yaşamları boyunca gücünü çocuğuna aktarmaya çalışan, şefkat ve sevgisini çocuklarından esirgemen babalarımızı; yılda sadece bir gün değil her an hatırlamalıyız.” dedi. 

Baba ve annelerin hakkının ödenemeyeceğini hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal sözlerini şöyle tamamladı, “Varlık sebebimiz olan babalarımız; çocukları için her şeyin en iyisini, en güzelini istemekte, bu uğurda gece gündüz çaba harcamaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm babalara, milletimizin her bir ferdi için şükranlarımı sunuyorum. Başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”