Sandıklı Belediye Başkanı  Mustafa Çöl ile gündem, referandum, Sandıklı ve Afyonkarahisar ile ilgili konularda sohbet ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Hatice Dudu Özkal ve Hatice Eroğlu , her geldiklerinde Sandıklının çehresinin biraz daha değiştiğini, çalışkan bir Belediye Başkanına sahip oldukları için Sandıklı halkının övünmesi gerektiğinin altını çizdiler.

Hatice Dudu Özkal ve Hatice Eroğlu, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü çalışkanlığı, azmi, dik duruşu ile Afyonkarahisar'da ve Hükümet nezdinde başarılı belediye başkanları arasında gösterildiğini belirttiler.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  tarafından desteklenen projeler konusunda hassas davranıldığını ve hata yapılmadığının altını çizen Hatice Eroğlu, kendiside Afyonkarahisarlı olan Veysel Eroğlu'nun gelmekten çok memnun olduğu Sandıklı için her zaman güzel şeyler düşündüğünü ve Sandıklıya geldiği zaman duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini ifade etti

Başkan Çöl ziyaretin sonunda Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu ‘na hediyeler takdim ederek, yapımında sona gelinen Sandıklı Kent Meydanını gezdirdiler.

Ziyaretin akabinde Referandum çalışmaları münasebetiyle Sandıklı Belediye Düğün Salonunda bayanlara verilecek olan toplantıya katılacak olan misafirleri  bizzat kendisi uğurlayan Başkan Mustafa Çöl, “inşallah Sandıklı'dan Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz "EVET" yüzdesini alacağız” dedi.