Beldede sevilen ve sayılan bir isim olan Halil Yakup Demet, geniş vizyonuyla Kocaöz Beldesini, güzel ve yaşanabilir bir merkez haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.

Belde halkıyla istişarelerde bulunarak geliştirdiği tüm projelerini hayata geçirmek için 31 Mart yerel seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanan MHP Belediye Başkanı Adayı Halil Yakup Demet, kasabasına ikinci bir düğün salonu, çift katlı bir iş hanı, itfaiye araç ve araç parkı, tekstil atölyesi, Sanayi dükkanları ile parke bordür basım makineleri projeleriyle göz dolduruyor.

DEPREM EVLERİ PROJESİ

Kocaöz beldesinde özellikle tek katlı ve bahçeli bir şekilde deprem evleri yapmak ve insanların can ve mal güvenliğini sağlamak adına önemli bir projeye imza atan MHP Belediye Başkanı Adayı Halil Yakup Demet, bu projesine tüm belde sakinlerinden büyük destek alıyor.

ARAÇ FİLOSU

Kocaöz beldesinde zaman zaman sıkıntıların yaşandığı ulaşım sorunuyla ilgili bir proje hazırlayan Demet, araç filosunu genişletip, servisleri hızlandırarak vatandaşları toplu ulaşıma teşvik etmek için şimdiden kolları sıvadı. İtfaiye araçlarını da yenileyip, yerine yenilerinin alınacağını belirten Başkan adayı Demet, bu konuda partisinden tüm desteğin sağlandığını belirtti.

PARKE BORDÜR BASIM MAKİNELERİ

Beldede bordür taşı döşeme işlerinin daha kolay ve maliyeti düşük bir şekilde yapılabilmesi için proje geliştiren Demek, parke bordür basım makineleri alıp bu işi tamamen belediyenin sorumluluğunda yapmayı hedefliyor.

ÇİFTÇİLERE YÖNELİK PROJELER

Kocaöz beldesinde, çiftçi üretim tesisi destekli bir kooperatif ile Süt toplama kooperatifi oluşturmayı amaçlayan ve bu konuda ciddi bir proje hazırlayan MHP Belediye Başkanı Adayı Halil Yakup Demet, belde sakinlerinden bu konuda da tam destek alıyor.

TEKSTİL FABRİKASI

Beldeye önemli bir ekonomik kazancın yanı sıra istihdamda yaratan tekstil atölyesi projesini iki etap halinde hazırlayan Demet, 31 Mart seçimlerinden sonra Belediye Başkanlığını kazanıp bu projeye derhal başlanacağını söyledi.

BELDE HALKINDAN BÜYÜK DESTEK

Adaylığının açıklanmasının hemen ardından seçim çalışmalarına hız veren MHP Belediye Başkanı Adayı Halil Yakup Demet, ziyaret ettiği tüm hanelerden tam destek alıyor. Kendisine ve partisine gösterilen büyük ilgiden memnuniyetini bildiren Başkan adayı Demet, tüm halkına teşekkür ederek, 31 Mart günü Kocaöz belediyesinde 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi.

Afyon'a yapılacak yatırımların takipçisiyiz Afyon'a yapılacak yatırımların takipçisiyiz