Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı 6 Milletvekili adayıyla birlikte Sinanpaşa’yı ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı 6 Milletvekili adayıyla birlikte Sinanpaşa’yı ziyaret etti. Sinanpaşa’ya ayrı önem verdiğini ifade eden MHP Milletvekili adayları, Sinanpaşa’lı vatandaşların Cumhur İttifakını ve MHP’yi desteklediğini söyledi.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı 6 Milletvekili adaylarıyla birlikte Sinanpaşa esnafını ve vatandaşlarını ziyaret etti. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan öncülüğünde gerçekleştirilen Sinanpaşa ziyaretinde vatandaşlar MHP Milletvekili adaylarını büyük teveccühle karşıladı. Tüm esnafı tek tek ziyaret eden MHP’liler, yorulmadan Cumhur İttifak’ının Türkiye için gerekli olduğunu anlattı. 

“CUMHUR İTTİFAKI SİNANPAŞA’DA ZİRVEDE”

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan MHP Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, Sinanpaşa’da MHP’nin birinci parti çıkacağına inandığını söyledi. Cumhur İttifakının Sinanpaşa’da zirve noktasında olduğunu kaydeden Taytak:“İnşallah bu Cumhur İttifakı 24 Haziran’da kurulacak. Ülkenin bütün problemlerini bu ittifak çözecek. Cumhur İttifakı zafere ulaştığında bu ülkenin birliği için dirliği için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakının milli bir ruh olduğunu herkese göstereceğiz. Ben inşallah sonucun hayırlı olacağını inanıyorum. 16 ilçemizi karış karış dolaştık. Her gün vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Bugün de Sinanpaşa ilçemize geldik. Sinapaşa bize çok ciddi manada sahip çıktı. Hepsi bize geldiğimiz andan itibaren kapılardan, pencerelerden selam verdiler. Gördüğümüz şey şudur; 15 Temmuz akşamı Sayın Genel Başkanımızın duruşu ve açıklaması ve ondan sonraki yeni kapı ruhu arkasından cumhur ittifakını Sinanpaşılar çok iyi anlamışlar. Sayın genel başkanımıza 24 Haziran’da adam gibi duruşunun karşılığı olarak ona teşekkür edeceklerini söylediler.  Kardeşlerimizin bu duruşu bizi mutlu ediyor” dedi.

“GÜÇLÜ MECLİSİN ANAHTARI MHP’DİR”

Taytak’ın ardından bir konuşmada Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek yaptı. Civelek, güçlü bir meclisin MHP’yle kurulacağını kaydeden Civelek: “Sinanpaşa’ya bu benim ikinci gelişim. Biz daha önce Sinanpaşa merkezi esnafımızı ziyaret ettik. Yine ilçemizin 5-6 büyük beldesini de ziyaret ettik. Bugün tüm milletvekili adaylarımızla buradayız. Sinanpaşa halkı bizi kucaklıyor. Sinanpaşa Cumhur İttifakını bağrına basmış. 24 Haziran’da bir seçim var. Bu seçimde biz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hem de cumhur ittifakı kapsamında milletvekilliğine oy vereceğiz. İlk pusulada oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’adır. 2. Pusula MHP pusulasıdır. Madem güçlü hükümet Recep Tayyip Erdoğan’la kurulacaktır. O zaman güçlü meclisin anahtarı da MHP’dir. Eğer mecliste güçlü olursak bu memleket yarınlara daha güçlü ilerler” diye konuştu.

“MHP AFYON’DAN EN YÜKSEK OYU ALACAK”

Civelek’in ardından bir konuşan Dr. Ersan Özgür, Sinanpaşalıların Cumhur ittifakını desteklediğini söyledi.  Özgür şunları kaydetti: “Sinanpaşa’ya ayrı bir önem veriyoruz. Tüm Sinanpaşalılara teşekkür ediyoruz. 24 Haziran’da Cumhur İttifakını ve Cumhur İttifakı içerisinde bulunan MHP’yi büyük ölçüde destekleyeceklerinden eminiz. Önümüzde çok az bir zaman kaldı. Bu doğrultuda daha çok çalışacağız. Daha çok emek harcayacağız ve MHP’yi Afyon’da en iyi şekilde en yüksek oyu alacak şekilde desteklenmesi için gayret edeceğiz.”

“MHP’NİN GÜÇLÜ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

MHP’nin mecliste güçlü olması için çalışacaklarını kaydeden İbrahim Aksu: “Sinanpaşa’ya toplu olarak 2. defa geliyoruz. Sinanpaşa’daki oy dağılımı çok farklı. Biz Sinanpaşa’ya ayrı bir önem vererek buradaki vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sinanpaşa Cumhur İttifakına olumlu bakıyor. Bundan sonra MHP’nin mecliste daha güçlü olması için çalışacağız. Cumhur İttifakı için sahalarda biz varız. Mecliste MHP’nin milletvekilleri daha çok ve güçlü olacak” ifadelerini kullandı.

“SİNANPAŞA’DAN GÜZEL BİR OY ALACAĞIZ”

Milletvekili İsmail Karnıbyük, Sinanpaşa’ya ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Sinanpaşa’ya gereken ilgiyi vereceklerini ifade eden Karnıbüyük şöyle konuştu: “Sinanpaşa MHP’nin ilgisinden dolayı memnular. Vatandaşlar umarım bu ilgiyi 24 Haziran’da sandığa yansıtır. Sinanpaşa’dan güzel bir oy oranıyla ayrılmış olacağız. Sinanpaşa halkı cumhur ittifakını destekleyecek. Ben buna inanıyorum.”