JANDARMA TEŞKİLATININ 179.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBİTEYLE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA YAPILAN ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

 

          Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Orhan SIRMA ve beraberindeki Jandarma Komutanları Afyonkarahisar Adliyesini ziyaret etmişlerdir.

          Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL'in makamında kabul ettiği Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Orhan SIRMA ve beraberindeki Jandarma Komutanları ziyaret sırasında çiçek takdim edip hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.

          Afyonkarahisar Adliyesi olarak; milletimizin huzur ve güveni için asayişi sağlamak , vatandaşın can ve mal güvenliğini temin etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin mevzuatı uygulama konusunda adli ve idari amirlerinden aldığı talimatı yerine getiren jandarmamızın 179.kuruluş yıl dönümünü kutlar , bu görevlerini yerine getirirken şehit olan başta jandarma personeli olmak üzere tüm güvenlik görevlileri ile diğer kamu görevlileri ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve metanet ; yaralı olanlara da acil şifalar diler, ziyareti gerçekleştiren İl Jandarma komutanı ve ekibine teşekkür ederiz.