TFF 2.Lig Play Off Çeyrek Final Beyaz Grup’ta Gümüşhanespor, AFJET Afyonspor, Keçiörengücü ve Sakaryaspor yarı finale yükseldi."

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

TFF 2.Lig Play Off Çeyrek Final Beyaz Grup’ta Gümüşhanespor, AFJET Afyonspor, Keçiörengücü ve Sakaryaspor yarı finale yükseldi." 

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

TFF 2.Lig Play Off Çeyrek Final Beyaz Grup’ta Gümüşhanespor, AFJET Afyonspor, Keçiörengücü ve Sakaryaspor yarı finale yükseldi.

Bandırmaspor ile sahasındaki ilk maçta 1-1 berabere kalan Sakaryaspor, deplasmanda rakibini Batuhan Karadeniz’in 88 ve 90+6’daki golleriyle 2-0 yendi.

Gümüşhanespor ise 2-2’nin rövanşında konuk ettiği Şanlıurfaspor’u 2-0 yendi. Yarı finale yükselen Sakaryaspor ve Gümüşhanespor birbirlerinin rakibi oldu.

AFJET AFYONSPOR VE KEÇİÖRENGÜCÜ DE YARI FİNALDE

TFF 2. Lig Play-off çeyrek final rövanş karşılaşmasında sahasında Keçiörengücü'nü konuk eden Menemen Belediyespor ilk maçta 1-0 mağlup olduğu rakibini 2-1 yenmesine rağmen adını yarı finale yazdıramadı.

Keçiörengücü ise, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra Sivas Belediyespor’u 3-2 yenen ve yarı finale yükselen AFJET Afyonspor ile karşı karşıya gelecek.

FİNAL MERSİN’DE OYNANACAK

TFF 2. Lig Play-Off finali 27 Mayıs 2018 Pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

Spor Toto 1. Lig’e çıkacak üçüncü takımın belirleneceği müsabakanın başlama saati ise daha sonra ilan edilecek. AFJET Afyonspor, Gümüşhanespor, Sakaryaspor ve Keçiörengücü karşılaşmalarında alınacak sonuçlara göre hangi takımların final biletini alacakları ise oynanacak karşılaşmalar neticesinde belli olacak.

​Odak Gazetesi