Üniversite öğrencileri, kurdukları kütüphaneye"Afyon Şehitler Kütüphanesi" adını verdi

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!



 Afyonkarahisar'da üniversite öğrencileri, imam hatip ortaokuluna kütüphane kurup öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.   

  Afyon Kocatepe Üniversitesi Ultraslan Üni grubu öğrencilerinden oluşan 50 kişilik grup, Afyonkarahisar Salar İmam Hatip Ortaokulu'na kurdukları kütüphaneye "Afyon Şehitler Kütüphanesi" adı verildi. Ortaokul öğrencileriyle birlikte marş söyleyen, bazılarını omuzlarında taşışan üniversiteli öğrenciler, birlikte futbol oynadıkları kardeşlerine çeşitli hediyeler de takdim ettiler.  

  Gerçekleştirilen etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti belirten Okul Müdürü Yusuf Teke "Ultraslan’ın etkinliklerini basından takip ediyoruz gerçekten çok hayırlı işlere hizmet ediyorlar aracılık ediyorlar. Bizleri de unutmayıp bu kasaba okuluna gelip de bu hizmeti yaptıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin sevinçleri yüzlerinden okunuyor çok teşekkür ediyoruz.  Ayrıca şehitlerimizin hatırasına bir kütüphane oluşturdukları için bütün milletim adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

  Sosyal sorumluluk projelerinin tüm hızla devam ettiğini belirten Afyon Kocatepe Ultraslan Üni Başkanı Mehmet Fahri Özdemir ise, "Bizler de burada öğrenciyiz diğer öğrenci kardeşlerimiz gibi. Üniversite topluluğuyuz. Öğrenci arkadaşlarımız için kütüphane kuralım istedik. Bizim için bu büyük bir gurur. Sonuçta şehitlerimizin adını yansıtmak, şehitlerimizin adlarını duyurmak bizim için büyük bir gurur. Burada öğrenci kardeşlerimiz var bize yardım eden, dersinden geri kalan, zamanından olan, maddi ve manevi elinden geleni yapan bir çok öğrenci kardeşimiz var. Onlara ben çok teşekkür ediyorum. Okul müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum bizlere emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Elimizden gelen her eyi yapmaya çalışıyoruz. Yine devam edeceğiz durmuyoruz Ultraslan olarak sürekli yaptığımız etkinlikler bunlar. Kütüphane açmak sosyal sorumluluk projelerinde bulunmak bizler için her zaman önemli. Bugünde bir tanesini daha yaptık elinizden geldiğince yapmaya çalıştık kütüphanemizin adını Afrin Şehitleri koyduk. Afrin şehitlerimize ithafen ailelerine bir nebze olsun mutluluk getirmek adını Afrin Şehitleri koyduk" dedi. 

  Üniversite gençlerinin sosyal sorumluluk projelerinde her zaman destek olduklarını ve olacaklarını söyleyen Erenler bölgesi esnafı Süleyman Sivri de "Öncelikle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diler kederli ailelerine başsağlığı dilerim. Gençlerimiz böyle güzel bir etkinliğe imza attı. Bizler de üniversite bölgesi esnafı olarak bu gençlere elimizden geldiğince destek çıktık ve her zaman böyle güzel projelerde desteğimiz yanlarında olacak. Allah hepsinden razı olsun" diye belirtti. 

  Gerçekleştirilen kütüphane açılışı Ultraslan Üni öğrencilerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.