rnAfyon Beşiktaş Futbol Akademisi (ABFA) öğrencileri Beşiktaş Jimnastik Kulübü Hakkı Yeten Tesisleri’nde Atiba Hutchinson ile bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

 

Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Gökhan Ataş ve yardımcıları öncülüğünde antrenman yapan ABFA’lı öğrenciler antrenman sonunda başarı belgesi aldı

 

 

Afyonkarahisar’da hizmet veren Beşiktaş Spor Okulları öncülüğünde çalışmalarına güçlü bir şekilde devam eden Afyon Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri İstanbul’a gitti. Afyonlu Beşiktaş Futbol Okulu Öğrenciler, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Hakkı Yeten Tesisleri’nde ilk önce Atiba Hutchinson ile bir araya geldi. Atiba’nın Oğlu Noah’ın da yer aldığı buluşmada Noah güzel Türkçesi ile öğrencileri kendine hayran bıraktı. Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Gökhan Ataş ve yardımcılarının antrenman yaptırdığı AFBA’lı 3 futbol takım ile Beşiktaş’ın alt yapısı olan öğrenciler iki günde 6 maç yapma imkanı buldu. Beşiktaş kültürüne uygun şekilde dostluk ve kardeşlik havasında gerçekleşen 6 maçta 3 maçı ABFA’lı öğrenciler, 3 maçı da Beşiktaşlı öğrenciler kazandı.

 

Beşikta Jimnastik Kulübü ziyareti hakkında bilgilendirme yapan Afyon Beşiktaş Spor Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer, “Daha önce İstanbul’a basketbol takımımızı getirmiştik. Şimdi de futbol takımlarımızı getirdik. Öğrencilerimiz burada maç yaptılar, Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Gökhan Ataş ve yardımcıları ile birlikte antrenman yaptılar. Ataş’ın bizim hakkımızda söyledikleri bizleri oldukça mutlu etti ve gururlandırdı. Altyapı Koordinatörü Ataş, 7 aylık ABFA’lı öğrencilerinin bu kadarlık çalışma sonucu başarı oranının çok yüksek olduğuna dikkat çekti. Bunun için de hem ABFA Yönetimi’ni hem teknik heyetini hem de öğrencilerini tebrik etti. Öğrenciler arasında bir çok sporcunun altyapı hocalarının dikkatini çektiğini ilerleyen sürede İstanbul’a davet edebileceklerini belirtti. Bende başta Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Yeten Tesislerinden Sorumlu ve Scouting’ten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak’a, Altyapı Koordinatörü Gökhan Ataş’a, yardımcılarına, tesislerde görevli tüm arkadaşlara ev sahipliğinden, bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettik. Onları da Afyonkarahisar’a davet ettik. En kısa zamanda program yaparak haber verecekler ve Afyonkarahisar’da çocukları izlemeye gelecekler” ifadesine yer verdi.

 

ÖĞRENCİLER ŞEREF TURU ATTI

 

Antrenman sonunda ABFA’lı çocuklara Beşiktaş Başkanı Fikret Orman imzalı başarı belgesi verildi.

 

ABFA’lı öğrenciler antrenman ve maçlardan sonra kalan boş vakitlerinde ise Şeref Turu’na çıktı. Vodafone Park’ta bulanan Beşiktaş Müzesi ve Şeref Turu organizasyonuna katıldılar.