İstanbul Yeşilçam Sanat Tiyatrosu Dazkırı Alkim Konferans salonunda Belediye Başkanı İsmail TAYLAN, Öğretmenler ve 400 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

 

Dazkırı Belediyesi tarafından organize edilen İstanbul Yeşilçam Sanat Tiyatrosu Dazkırı Alkim Konferans salonunda Belediye Başkanı İsmail TAYLAN, Öğretmenler ve 400 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Alkim İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencilere toplam 2 seans şeklinde “Sihirli Kız ve Arkadaşları” isimli çocuk oyunu ücretsiz olarak sahnelendi.

 

Dazkırı Belediyesinin katkılarıyla desteklenen tiyatro oyununda ilkokul çocuklarına Televizyonlarda yer alan çizgi film karakterlerinin sihirli güçlerinin olmadığını, gerçek hayatta hiçbir çocuğun bu güçlere sahip olamayacağı esprili bir dille anlatıldı. Çocukların ve Öğretmenlerin yakından ilgi gösterdiği oyunda keyifli ve güzel anlar yaşandı.

 

Oyun sonunda ise Yeşilçam Sanat Tiyatrosu ekibi Dazkırı Belediye Başkanı İsmail TAYLAN’a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek program sona erdi.