Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası , UR-GE projelerinin fuar desteği kapsamına alınması önerisine, Dünya Gazetesi yer verdi.

Gözden kaçırmayın

Kripto Vadeli İşlemlerine Hakim Olun: Kapsamlı Bir RehberKripto Vadeli İşlemlerine Hakim Olun: Kapsamlı Bir Rehber

 

 

Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin Afyonkarahisar ziyaretinde, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse tarafından gündeme getirilen UR-GE projelerinin fuar desteği kapsamına alınması önerisine, Dünya Gazetesi yer verdi.

 

Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin Afyonkarahisar’daki firma ziyaretlerinden sonra Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO), Oda üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse tarafından gündeme getirilen öneri, Dünya Gazetesi’nde yer alarak ulusal basına taşındı.

 

6 MART 2017’DE KALDIRILMIŞTI

 

Dünya Gazetesi’nde “UR-GE projeleri tekrar fuar desteği kapsamına alınsın” başlığı ile yayınlanan haberde ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse’nin 6 Mart 2017 tarihinde yayınlanan genelge ile UR-GE projelerine fuar desteğinin kalktığını belirttiği kaydedildi. Haberde Köse’nin şu ifadelerine yer verildi:

 

“Odamızın yürüttüğü mermer kümelenmesinde ise karşı firmalar ürünleri görerek ve dokunarak ürün ile ilgili görüşme yapmak istiyorlar bu nedenden dolayı UR-GE projelerine tekrardan fuar desteğinin eklenmesinin olumlu olacağı düşüncesindeyiz.”