Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Motosiklet Kulübü ve Derneği (AFMOK) yönetici ve üyelerini makamında kabul etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

                Afyonkarahisar'da özellikle gençlere motosiklet kültürünü aşılamak ve güvenli sürüş tekniklerini öğretmek amacıyla 2010 yılında kurulan Afyonkarahisar Motosiklet Kulübü ve Derneği, motor sporlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu. AFMOK Başkanı Hakan Kumartaşlı ve Başkan Yardımcısı Adem Uslu başkanlığında gerçekleşen ziyarete kulüp yöneticileri ve üyeleri katıldı.

                Ziyarette kulübün faaliyetleri ve gelecek planlarıyla ilgili olarak Başkan Çoban'a bilgi veren AFMOK Başkanı Kumartaşlı, en önemli amaçlarının motor sporları alanında milli sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi. Kulübün şuan da aktif 40 üyesiyle faaliyetlerine devam ettiğini kaydeden Kumartaşlı, katıldıkları organizasyonlarda ilimizin daha iyi temsil edilmesi ve çalışmaların daha etkin yapılabilmesi amacıyla Başkan Çoban'dan çeşitli taleplerde bulundu.

                Afyonkarahisar Motosiklet Kulübü ve Derneği yönetim ve üyelerine faaliyetlerinde başarılar dileyen Başkan Çoban, ziyarette yeni motor sporları yarış pisti hakkında bilgi verdi.