MHP İL YÖNETİMİ AR-GE KOMİSYONU BAŞKAN KARGIN VE TEŞKİLATI ZİYARET ETTİ

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

 

Milliyetçi hareket partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Yönetimi Ar-Ge Komisyonu Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ a bir ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Komisyon Başkanı Doğan Şimşek, Kom.Bşk.Yrd.Ufuk Kuru,üyeler Arzu Eröztürk ve Veli kale bulunurken MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral ve yönetimi yer aldı.

 

AR-GE Komisyon başkanı Doğan Şimşek Emirdağ ,a gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sebebiyle şunları söyledi.

“İl ilçe ve belde teşkilatlarımıza ziyaret ederek yerelde yaşalınan sorunlarıve talepler hakkında istişare gerçekleştirerek elde ettiğimiz sonuçları il yönetimine sunmaktır .Bu manada Emirdağ,da İlçe Teşkilatımız ile bulunduğumuz bir takım temasların ardından Emirdağ Belediye Başkanı Sayın UĞUR SERDAR KARGIN,a da bir ziyaretgerçekleştirerekçeşitli konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk bizlere göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Kargın: Afyonkarahisar MHP İl başkanlığI AR-GE Komisyonu yetkililerinin kendilerine gerçekleştirilmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Kargın yapılan görüşmelerin amacı itibarı ile istişarelerin olumlu geçtiğini belirtelek partimiz adına hayırlara vesile olmasını diledi.