rnOrman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Bakan Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz “Okullar Hayat Bulsun” Projesi Kapsamında Fidan Dikimi Gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Afyonkarahisar’daki ormanlık alanlar ile yerleşim yerleri içerisindeki yeşil alanları arttıran Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri ile birlikte ‘Okullar Hayat Bulsun’ Projesi kapsamında Sinanpaşa İlçesine bağlı Kılıçarslan Kasabası Muzaffer Yılmaz Ortaokulu bahçesinde fidan dikti.

 

Kılıçarslan Barajının temel atma töreni için Sinanpaşa İlçesine bağlı Kılıçarslan Kasabası Muzaffer Yılmaz Ortaokulu bahçesinde fidan dikimi öncesinde öğrencilere hitaben konuşan Bakan Eroğlu; “ Bugün buraya Kılınçarslan Barajı’nın temel atma proğramı için gelmiştik. Ama bu okulu da hep birlikte ağaçlandıralım diye karar aldık. İnşallah bugün bu okulu tamamen ağaçlandırmış olacağız. Biliyorsunuz orman teşkilatımız ağaçlandırma yapıyor, bu kapsamda buraya da 1030 adet boylu fidan, çalı ve çiçek dikmiş, ayrıca size 4 tane de çardak kurmuş. Ayrıca tüm öğrencilerimize bir eğitim seti hazırladık. Bu eğitim setini sizlere dağıtacağız. Ayrıca sizlere kalem seti, satranç takımı dağıtacağız. Sizleri seviyoruz. Biz milli eğitime çok önem veriyoruz. Çünkü Milli Eğitime önem vermeyen milletler tarih sahnesinden silinir. Evlatlarını, çocuklarını, gençlerini çok iyi yetiştiren devletlerin ise yıldızı parlar. Bu bakımdan biz hükümet olarak en büyük desteği Milli Eğitime veriyoruz. Şu anda Türkiye’de bütçeden en çok pay Milli Eğitim Bakanlığına ayırılıyor. Dolayısıyla sizlere ne yapılsa azdır. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Hepinizi yürekten selamlıyorum. Allah’a emanet olun.” dedi.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Kılıçarslan Kasabası Muzaffer Yılmaz Ortaokulunun bahçesine çok sayıda fidan dikti.

 

Bakan Eroğlu Kılınçarslan Kasabasındaki programlarını Kılınçarslan Belediyesini ziyaret ederek tamamladı.