Esnaf Odası seçimlerinde Başkan Şeker güven tazeledi

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Sultandağı Esnaf Odası seçimleri hafta sonu gerçekleştirildi.

 

Bilal Şeker’in tek aday olarak katıldığı genel kurula oda başkanları büyük rağbet gösterdi.

 

Sultandağı’nın ünlü kervansarayında gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığını ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan vekilliğini ise ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Berberler Odası Başkanı Ahmet Tan yaptı.

 

Sultandağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Şeker, ellerinden geldiğince esnafın her derdine çare olduklarını belirterek “Amacımız esnafımızı daha iyi durumlara getirilmesinde vesile olmaktır. Yeniden bizleri bu makamlara getiren esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sultandağı Esnaf Odası Başkanı genel kurulda, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’a şilt takdim etti. Başkan Konak, “Başarılı başkanımız Sayın Bilal Şeker’i tebrik ediyorum. Güzel çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

Bilal Şeker Başkanlığındaki Sultandağı Esnaf Odası yönetiminde şu isimler yer alıyor. Sabri Çelik, Erkan Pınar, Oktay Kapan, Barış Mustafa Çağan, Sefer Şanlı, Ali Kayan. Yedek üyeler. Özgür Şenses, Abdil Kılıç, Uğur Ceylan, Durmuş Dinç, Mehmet Özkaya, Ali Çakar, Abdullah Çırak. Denetim Kurulu asil üyeleri. Bilal Saçma, Turan Gümüş ve Devran Gürel. Denetim Kurulu asil üyeleri. Ertekin Kaçar, Ramazan Karanlık ve İzzet Tunçel.