TÜRK PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK DERNEĞİ VE DERNEKLER ARASI PROTOKOL İMZASI

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyon'da  açıldığı ilk günden beri aktivitelerine devam eden TPDR İl Temsilciliğı, konferans, seminer, rehberlik ve danışma faaliyetleri kapsamında destek olmak amacıyla; Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit - Dul ve Yetimleri Derneği yanı sıra  Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (UMUD)  Afyonkarahisar Şube Başkanlıkları ile protokol imzaladı.

 

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Harp Malulü ve Gaziler, Şehid - Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı; "imzaladığımız bu protokol sayesinde, dernek üyelerimiz TPDR bünyesinde Psikolojik Danışma Hizmetleri, Psikolojik Testler, Seminer ve Konferanslardan faydalanacaklardır. Dernek Üyelerimize gösterilen bu destekten dolayı TPDR İl Başkanı sayın İdris İlcan Beye teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (UMUD) Şube Başkanı Kemal Baykara yaptığı açıklamada; toplumsal olarak yaşamış olduğumuz  buhranlar ve psikolojik depresyonları gözönüne aldığımızda, TPDR'nin Afyonkarahisar için bir UMUD olduğunu belirtti.

 

İmzalanan protokoller kapsamında bir açıklamada bulunan TPDR İl Başkanı İdris İlcan; "dernek programları kapsamında düzenlenen seminer - konferans - danışmanlık hizmetlerinin sunum ve paylaşımlarını toplumun menfaat ve istikrarı uğrunda en iyi şekilde değerlendirmenin gayesinde olduklarını" ifade etti.