Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

 Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Merkezim Her Yerde ve Gençlerin İyilik Ağacı Projeleri kapsamında  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 11 Ocak Perşembe günü buluştu. İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, Baro Başkanı  Av. Turgay ŞAHİN, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet ERTÜRK, okul müdürü Osman TEZGİDEN okul öğretmenleri, gençlik liderleri, okul temsilcileri ve öğrencilerin katılım gösterdiği program okulun konferans salonunda yapıldı. Program kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tanıtım filmi izletildi.

 

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü tarafından katılımcılara bakanlığın projeleri ve yerelde yapılan tüm çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. Akabinde Afyonkarahisar Barosu Başkanı Sn. Av.t Turgay ŞAHİN meslek seçimi konusunda kendi yaşam öyküsünü gençlerle paylaşarak, kendisinin de Orta öğretimini Konya Fatih Endüstri Meslek Lisesinde tamamladığını, Yükseköğrenimine hukuk Fakültesinde devam ettikten sonra avukatlık mesleğini yaptığını belirti. Öğrencilerin ilgi ile dinlediği konferans kapsamında öğrencilerin soruları Baro başkanı tarafından cevaplanarak program tamamlandı. Desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Baro Başkanına, okul müdürü ve öğretmenlerine Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak teşekkür ederiz.