Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ü makamında ziyarete ederek, şehit aileleri ve gazilere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı bir teşekkür belgesi takdim ettiler.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki heyet tarafından Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ü makamında ziyarete ederek, şehit aileleri ve gazilere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı bir teşekkür belgesi takdim ettiler.

 

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl başta olmak üzere personellerine Şehit Aileleri ve Gaziler ile Derneklerine verdikleri önem, ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kumartaşlı, üzerinde bir madalyanında bulunduğu Teşekkür Belgesini Başkan Mustafa Çöl'e takdim ederken, Sandıklı'da yapılan başarılı çalışmaları her zaman takip ettiklerini ve işlerinde kolaylıklar dilediklerinin altını çizdi.

 

Dernek yönetimi olarak Şehit Ailelerinin, dul ve yetimlerinin, Gazi ve yakınlarının sorunlarına çare üretmek amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Kumartaşlı, her konuda kendilerine sınırsız destek olan Başkan Mustafa Çöl'e teşekkür etti.

 

Başkan Mustafa Çöl konu hakkında yapmış olduğu açıklamada; "Bu vatan için evlatlarını feda eden şehit ailelerimize, canlarını hiçe sayarak yaralanan Gazi unvanı alan tüm vatanseverlerimizin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam ediyoruz. Bununla ilgili her türlü desteğe hazırız. Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Hoş sohbetlerimiz oluyor. Acılarını paylaşmaya çalışıyoruz. İnanın bu beni çok mutlu ediyor. Ne yapsak onların haklarını ödeyemeyiz. Tüm Şehit Aileleri ve Gazilerimiz başımın tacıdır." dedi.

 

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiği ziyaret karşılıklı fikir alış verişi ile sona erdi.