rnZafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Uşak’ta Toplandı.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Zafer Kalkınma Ajansının 2017 yılı 11. Yönetim Kurulu toplantısı Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir’in başkanlığında Uşak’ta gerçekleştirildi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Valisi Salim Demir, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir;“Bugün ilan edilen 2 yeni mali destek programının hayırlı sonuçlar getirmesini dilediğini ifade ederek, “Bu mali destekler ile hem kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlarımızın altyapı projelerine hem de KOBİ’lerimizin daha rekabetçi konuma gelmeleri için hazırladıkları projelerine destek veriyoruz. Tüm paydaşlarımızı bu desteklerden yararlanmaları için projelerini Ajansımıza sunmaya davet ediyorum” dedi. 

 

Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir’in toplantı gündemi ile ilgili bilgiler vermesiyle devam eden toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla sona erdi.