Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak ve yönetimi Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı M. Emin Birliktir ve yönetimini ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Modern Sanatkarlar Odası Seçimleri öncesi ziyaretçilerini ağırlayan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı M. Emin Birliktir’i İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak ziyaret etti. Ziyarette konuşan İkinci Kaçak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak, “İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim kurulu olarak, Madeni Sanatkarlar Odamız Emin Birliktir başkanımıza bir ziyaret gerçekleştirdik. Vatanımıza, milletimize bu seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum, rabbim bu yarışta olanlara hayırlı hizmetler nasip eylesin” dedi.

 

Madeni Sanatkarlar Odası Seçimleri’nin seviyeli bir ortamda geçmesini temenni eden Başkan birliktir ise özellikle esnafın dükkan sorunun çözümü noktasında Modern Sanayi Sitesi’nin 1-1,5 yıl içerisinde tamamlanmaya başlayacağını aktardı. Birliktir, “Birlikte yıllardır çalışıyoruz, bu esnafa hizmet yarışı, Allah hakkımızda hayırlısını versin. Adaylar var, olacak, demokrasilerde adaylar olacak. Neticede seçimler, geliyor geçiyor. Dedikoduları bu tarz ortamlarda çok doğru bulmuyorum. Dolayısıyla seviyeli bir seçim geçirilmesini diliyorum. Ziyaretinizden ve desteğinizden dolayı başta başkanıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birinci küçük sanayi sitesiyle ilgili bir sözümüz var. Sizde alacaksınız tedbirinizi İkinci Kaçak Sanayi Sitesi olarak, bizde alacağız. Biz aldınız, 350-400 kadar sizde de boş dükkan var, oralar dolsun, grei kalanda yeni yapılan sanayi sitesi inşallah en kısa zamanda bitecek. Biz aslında 5 sene falan diyorduk ama inşallah 1-1,5 sene içerisinde bitirmeye niyet ettik. Orada bitsin, ondan sonra kim ne yapacaksa yapsın. Biz buralardayken, bakın sizde de bizde de vebal var, biz buralardayken bunun çözülmesi lazım. Yani dükkan sorunun çözülmesi lazım. İnşallah el birliğiyle Madeni Sanatkarlar, İkinci Kaçak Sanayi, diğer odalar el birliğiyle bunu çözeceğiz.