rnSandıklı Belediyesi tarafından Hüdai Kaplıcalarında bulunan duvarlara Sandıklı ve Kaplıcanın tarihinin anlatıldığı duvar resimleri yapılıyor.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Sandıklı Belediyesi tarafından Hüdai Kaplıcalarında bulunan duvarlara Sandıklı ve Kaplıcanın tarihinin anlatıldığı duvar resimleri yapılıyor.

 

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Osman Nuri Arslan tarafından hayata geçirilen resimler, Sandıklı tarihini misafirlerimize anlatmak ve kültürel bir farkındalık meydana getirmek için ilk defa Hüdai Kaplıcalarımızda gerçekleşiyor.

 

Hüdai Kaplıcaları Sosyal Tesislerimizin Masal Kent'e bakan duvarlarına yapılan çalışmaların bir kısmı bitmiş durumda. Konu hakkında görüşlerini aldığımız Osman Nuri Arslan; "Sandıklı Belediyesinin katkıları ile yapımına başladığımız duvar resimleri ile amacımız, Sandıklının tarihi ve kültürel değerlerinin daha geniş kitlelere duyurmaya çalışmaktır. Akralik boya kullanarak yaptığımız bu resimleri çoğaltarak, kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz. Ben bizlere bu imkanı tanıyan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e teşekkür etmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.