TÜGVA AFYONKARAHİSAR YÖNETİM KURULU, İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRETTİN ŞEN'İ ZİYARET ETTİ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

"Terörle mücadelede yanınızdayız"

Türkiye Gençlik Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği Yönetimi, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'i ziyaret etti. TÜGVA Afyonkarahisar Temsilcisi Cem Kasapoğlu, Afyonkarahisar Emniyeti'nin FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı mücadelesini desteklediklerini kaydetti

Türkiye Gençlik Vakfı Afyonkarahisar Temsilcisi Cem Kasapoğlu ve TÜGVA Afyonkarahisar Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'i makamında ziyaret etti. Görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan TÜGVA Afyonkarahisar Temsilcisi Cem Kasapoğlu, TÜGVA Olağan Kongresi'nden sonra oluşan yönetim kurulu ve TÜGVA'nın faaliyet alanları hakkında bilgi verdi. 

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ÖNEMİ BÜYÜK

Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği mücadelenin önemine dikkat çeken Kasapoğlu, "15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü hainlerin Darbe Kalkışması'nı emniyetimiz ve sağduyulu askerlerimiz önlemişlerdir. Afyonkarahisar Emniyetimiz, ilk günden bu yana FETÖ ile mücadelesini sürdürmektedir. Biz de TÜGVA olarak güvenlik güçlerimizin başta FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı sürdürdüğü mücadeleyi destekliyor, Emniyet Müdürümüz Şen ve polislerimizin her zaman yanında olduğumuzu beyan ediyoruz" dedi. 

TERÖRİSTLERE GÖZ AÇTIRMIYORUZ

İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen, "Terörle mücadele, ülkemizin olmazsa olmazıdır. Biz Emniyet güçleri olarak titiz ve hassas bir çalışma ile FETÖ'cülere göz açtırmıyoruz. Şimdiye kadar olan mücadelemiz, bundan sonra da devam edecek. Ülkemiz önemli bir konumda, devletimiz güçlü. Vatandaşlarımız devletine güvensin, ülkesi için çalışsın" diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Şen, TÜGVA Yönetim Kurulu'na ve TÜGVA Afyonkarahisar Temsilcisi Cem Kasapoğlu'na başarılar dileyerek gençlerin her zaman yanında olduğunu belirtti.