İscehisar ilçesi Seydiler, Konarı, Cevizli İlkokullarında ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesi adı altında 350’şer adet kitap yardımı yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi ve Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı Kulüp Topluluk Başkanları ortaklığıyla İscehisar ilçesi Seydiler, Konarı, Cevizli İlkokullarında ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesi adı altında 350’şer adet kitap yardımı yapıldı. Projeye Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan GÜRBÜZ, üniversite öğrenci konsey başkanı Okan ÖZDEMİR, üniversite kulüp topluluk başkanları, gençlik merkezi gönüllü gençleri katılım gösterdi. Programa İscehisar Kaymakamı Sayın Muhammet ÖZTABAK, Garnizon Komutanı Sayın Bekir GENÇ eşlik ettiler.

 

Ayrıca Karahisar Gençlik Merkezi tarafından ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında gönüllüler İscehisar İlçesi Seydiler İlkokulu’nda öğrencilerin daha renkli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla ‘Renkli Hayaller Renkli Gülüşler’ etkinliği gerçekleştirildi. Aynı zamanda ziyaret edilen okullarda kalem seti ve şapka dağıtımı, hijyen eğitimi, palyaçoyla çocuk oyunları, mangala öğretimi faaliyetleri gerçekleştirildi. ‘Bayraksız Sınıf Kalmasın’ projesi kapsamında her sınıfa bir bayrak hediye edildi. İscehisar Kaymakamı Muhammet ÖZTABAK mahiyeti küçük etkisi büyük olan böyle bir projede yer alan başta Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan GÜRBÜZ’e, Konsey Başkanı Okan ÖZDEMİR’e ve tüm gençlere teşekkürlerini ilettiler. Faaliyet boyunca tüm desteklerini sağlayan Seydiler İlkokulu Müdürü Özkan MUTLUER’e ve personeline çok teşekkür ederiz.