"DÜNYA STANDARTLARINDA BİR MASA TENİSİ SALONU YAPACAĞIM"

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

            Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ne üye hakem ve gözlemcileri kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, aday gösterilip üçüncü kez seçilmesi halinde, ilimize dünya şampiyonası yapılabilecek standartlarda bir masa tenisi salonu kazandıracağını açıkladı.

 

            Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Afyonkarahisar Şubesi ve Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu (İHK), Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu. TFFHGD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Sarlık ve İHK Başkanı Süleyman Güneş başkanlığında gerçekleşen ziyarete, ilimizde görev yapan hakem ve gözlemciler katıldı.

 

            "HAKEM VE GÖZLEMCİLER OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

 

            Spor alanında yapılan yatırımların değerlendirildiği ziyarette, temsil ettiği hakem ve gözlemciler adına Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür eden TFFHGD Şube Başkanı Mehmet Sarlık, şube tarihinde ilk kez Başkan Çoban döneminde Afyonkarahisar Belediyesinden bu denli destek gördüklerini söyledi. Verilen destekler sayesinde derneğin birçok sorunundan kurtulduğunu kaydeden Sarlık, hakem ve gözlemci camiasının her zaman Başkan Çoban'ın yanında olduğunu vurguladı. Sarlık, ilimizin spor alanında yapılan yatırımlara bağlı olarak özellikle futbolda yakaladığı ivmenin futbol hakemliği ve gözlemciliğini de ilgilendirdiğini ve klasmanlarda bulunan hakem sayısını olumlu yönde etkilediğini sözlerine ekledi.          

 

            "BU GÜZELLİKLER İLİMİZ İÇİN DEVAM ETSİN"

 

            İHK Başkanı Süleyman Güneş de Afyon hakemliğine ve ilimiz sporuna verdiği desteklerden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür etti. İl Hakem Kurulu'nun şuan kullandığı yerin Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tahsis edildiğini hatırlatan Güneş, "Çoğu ilde böyle bir şey yok. İl Hakem Kurulları mevcut dernek binalarını kiralama yoluyla ücreti mukabilinde kullanıyor. Başkanımızın bu tahsisi olmasaydı biz de daha önceki dernek binamızı aylık 1 lira kira bedeli ile kullanıyorduk. Yılda 12 bin lira bizim için çok önemli para. Artık böyle bir harcamamız olmadığı için bu parayı hakemlerimizin eğitimleri ve diğer ihtiyaçlarımız için kullanıyoruz. Ayrıca Başkanımızın himayesinde Afyonkarahisar Belediyesi'nin iştiraki olan YÜNTAŞ A.Ş.'nin eğitim merkezini de kullanıyoruz. Yine birkaç yıl önce Belediyemiz hakemlerimiz için malzeme desteği vermişti. İnşallah bu güzellikler ilimiz için devam eder. Hakem camiası adına bizlere gösterdiği yakınlıktan ve verdiği desteklerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

            SPOR YATIRIMLARI DEVAM EDECEK

 

            Ziyaretleri nedeniyle Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Sarlık ve İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş nezdinde tüm hakem ve gözlemcilere  teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise spor alanında yaptıkları yatırımlar ve spor kulüplerine verdikleri desteklerle ilimizin spor alanındaki başarısı çıtasını bir hayli yükselttiklerini söyledi. Bu yatırımlara yenilerini eklemek istediğini vurgulayan Başkan Çoban, ortaokul ve lise yıllarında çok fazla masa tenisi oynadığını belirterek, aday gösterilip üçüncü kez seçilmesi halinde, ilimize dünya şampiyonası yapılabilecek standartlarda bir masa tenisi salonu kazandıracağını açıkladı.