ERKMEN’E DOĞAL GAZ VERİLMEYE BAŞLANDI

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

29.09.2016 Tarihli E. P.D. K. Kararı ile yatırım bölgesi içine alınan Erkmen Beldesinde, Cumhuriyet Mahallesi Fidankent Sitesi bölgesinde bu yaz çalışmalara başlanılmıştı. Karardan tam bir yıl sonra bölgeye doğalgaz verilmeye başlandı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Murat Ceran kış ayları gelmeden konutlara doğalgaz vermek için yoğun bir çaba harcadıklarını bunu da başardıklarını söyledi. Gelecek yıl ve sonrasında Erkmen Beldesine doğal gaz hattı döşenmesi çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ve tüm kasabanın bundan faydalanmasını amaçladıklarını belirtti. Bu çalışmaların hızlı olmasında Erkmen Belediyesinin de çok büyük katkıları olduğunu söyleyen Murat Ceran Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’a teşekkür etti.

 

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’ta 2014 Yerel Seçim vaatlerinden birinin beldeye doğalgaz getirmek olduğunu bunun gerçekleşmesini görmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu hizmetin kasabalarına gelmesinde büyük emekleri olan Orman ve Su İşleri Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerine, EPDK Kurul Üyesi Fazıl Şenel’e, AKSA Doğal Gaz Genel Müdürü Nuri Baş ve Aksa Afyon Doğalgaz Şirketi Müdürü Murat Ceran’ a tüm belde halkı adına şükranlarını sunarak teşekkür etti.