Dünyamıza huzur ve ferahlık getiren Ramazan ayında Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Selma Yıldırım AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören hastalara ziyarette bulundu.

Gözden kaçırmayın

"Eskişehir'de Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı yapıldı"

 

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Selma Yıldırım’a İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, eşi Meryem Kılıçaslan ile AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan ve hastane yöneticileri eşlik etiler.

 

AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan tarafından hastane ve hastalar hakkında bilgiler alan Vali Aziz Yıldırım, daha sonra polikliniklerde yatmakta olan hastalara ziyareti sırasında geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ziyaretler sırasında hastane imkânlarının çok iyi durumda olduğuna değinen Vali  Yıldırım, devletimizin gücünün çok büyük olduğunu, insanlarımızın daha iyi ortamda hayatlarını sürdürmeleri için her türlü imkânı sarf ettiğini, tabi bunun yanında da Yüce Allah’ın lütfuyla Afyonkarahisar’da termal su hazinesinin hastanelerde kullanıldığını söyledi. Hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali  Yıldırım, hastaların farklı illerden geldiklerinin bilgisini almasının akabinde tüm hastaların başımızın üstünde yerinin olduğunu, onların iyileşebilmeleri için Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini belirtti.

 

Ziyaretlerden memnun olduklarını belirten hastalar ve onların yakınları Vali Aziz Yıldırım ve beraberindekilere teşekkür ederek, iyi dileklerde bulundular. Hastane ortamından, doktorlarından, hemşirelerinden ve personellerinden memnun olduklarını belirten hastalar, bu imkânları kendilerine sağlayan herkese teşekkür ettiler. Aynı zamanda tedavilerinin gayet iyi gittiğini ve Hastane imkânlarının ülke genelinde en iyi seviyelerde olduğunu belirten hastalar, Afyonkarahisar’da sağlıklarına kavuşacaklarına inandıklarını sözlerine eklediler.

 

Hastanede tedavi gören çocuklara da moral olan Vali Aziz Yıldırım, Ramazan sevincinin her insanı sardığını bu anlamda da hastaları unutmadıklarını söyledi.

 

Vali  Aziz Yıldırım’ın eşi Selma Yıldırım ise yeni doğum yapan annelerin sevinçlerine ortak olurken bebeklerin sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü olması temennisinde bulundu.

 

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Selma Yıldırım ziyaretleri sırasında hastane çalışan ve yöneticilerine hayırlı işler temennisinde bulunurken hasta ve yakınları ile hastane çalışanlarına karanfil takdim ettiler.