Afyonkarahisar Ptt Başmüdürlüğü Olarak Vatandaşlara Daha Kaliteli Hizmet Verebilmek Adına Yaptığı Hizmetleri Tescillenmiş Ve Tse Kalite Belgesi Almaya Hak Kazandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Ptt Başmüdürü Mehmet Örsdemir  Yazılı Basın Açıklamsında;

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü ISO (İnternatıonal Organization for Standardization)Uluslararası Standart Organizasyon Normlarını ve kriterlerini Türkiyede Belgelendirme İşlemlerini yapan kuruluş olan (TSE) Türk Standartları Enstitüsü’nden TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi ve IQ Net Belgesi almak için başvurularını yapmış olup,15-19/Mayıs 2017 tarihlerinde Konya TSE ve Afyonkarahisar TSE Belgelendirme yetkililerince Dış Tetkik işlemleribaşarı ile gerçekleştirilmiş ve Başmüdürlüğümüz 01.06.2017 tarihi itibariyle TS EN ISO 9000 İle IQ Net Belgelerini almaya hak kazanmıştır.

 

Bu belge ile Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak imajımızın güçlenmesi, müşteri memnuniyetinin ve en önemlisi rekabet gücümüzün arttırılması hedeflenmektedir.

 

Diğer yandan bu belge Yönetimin etkinliğini, olumlu kültürel değişimi, kalite bilincinin oluşmasını, daha iyi bir dokümantasyon, sistematikleşmeyi, standardizasyon ve tutarlılığı, etkinlik ve üretkenlik artışını, maliyetlerin azaltılmasını beraberinde getirecektir. Çalışanlarımızda kalite bilincinde artışını ve katılımını sağlayacaktır.

 

Ayrıca pazarlama faaliyetlerimizde rakiplerimizden farklılık yaratacaktır.

 

İşletmenin uluslararası geçerliliğe sahip bir kalite belgesi edinmesinin getirdiği ticari avantajlardan yararlanabilmesi

 

Müşteri sadakatinde artışın sağlanması

 

Hata oranlarında azalmanın sağlanması

 

Sürekli iyileştirme mekanizması ve disiplinin kazandırılması

 

İşletme içi yetki ve sorumlulukların tespitinde ve dağıtılmasında kolaylık sağlanması

 

İşletme faaliyetlerinin standartlaştırılmasını sağlayacak dokümantasyonun (altyapının) oluşturulması

 

Geçmişe yönelik kayıtların düzenli bir şekilde tutulmasını sağlayacak altyapının oluşturulması

 

Veriler ve istatistiksel ölçümler doğrultusunda durum analizlerinin yapılabilmesi ve geleceğe yönelik kararlarda bu analiz sonuçlarının kullanılabilmesi

 

Kurumsallaşma yolunda önemli bir adım atılmış olmasının sonucudur.

 

Bu kapsamda Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak Genel Müdürlüğümüzün gösterdiği yol doğrultusunda bu belgeleri alarak, kaliteli hizmetlerimizi belgelendirmiş bulunmaktayız. Halkımıza müşteri memnuniyetini ön plana tutan kaliteli hizmet vermekten ve bu hizmeti sürekli sunmaktan mutluluk ve kıvanç duymaktayız.