Afyonkarahisar Belediyesi, vatandaşların dört gözle beklediği Maliye Kavşağı alt geçit projesinde ilk kazmayı vuruyor.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

             Afyonkarahisar Belediyesi’nin şehir trafiğini rahatlatma adına Maliye Kavşağında hayata geçireceği alt geçit projesinde çalışmalar başlıyor.

 

                Yaptığı milyonlarca liralık yatırım ve eserlerle kendisini adeta Afyonkarahisar’ın gelişimine adayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehir trafiğini rahatlatma adına kavşaklarda battı çıktı projesini hayata geçiriyor.

 

                Afyonkarahisar tarihinde bir ilk olacak battı çıktıların, özellikle kavşaklar ve ana arterlerdeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor. Maliye Kavşağı'na yapılacak alt geçit projesinin yanı sıra önümüzdeki yıllarda Stad Kavşağ, Jandarma Kavşağı ve Karayolları Kavşağına da alt geçit yapılması hedefleniyor.

 

ALTERNATİF YOLLAR İÇİN CADDE VE SOKAKLARA ARAÇLARINIZI PARK ETMEYİN

 

          Maliye Kavşağında inşaat çalışmaları boyunca trafik akışını rahatlatma adına sürücülere alternatif yollar sunulacak. Yüklenici firmanın Pazartesi gününden itibaren başlayacağı çalışmalar süresince Maliye Kavşağı trafik akışına kapatılacağından trafik, Atatürk Bulvarından Kasımpaşa Mahallesi Turgut Reis Sokak, Gazlıgöl Caddesi, Dervişpaşa Mahallesi, Bahattin Alpakan Caddesi, Dr. Mazhar Paşa Caddesi üzerinden Atatürk Bulvarına yönlendirilecek. Bu çalışmalar sırasında halkımızdan anlayış bekliyoruz. Bu nedenle yukarıda bahsi geçen cadde ve sokaklara araç parkı yapılmaması önemle rica olunur....