AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI WIN EURASIA METAL WORKING FUARINDA

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

İMALAT SANAYİSİ WIN EURASIA METALWORKİNG'DE BULUŞUYOR!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN EURASIA Metalworking Fuarı kapılarını açmaya hazır. Yerli ve yabancı imalat endüstrisi profesyonellerini ağırlayacak olan fuar, 9-12 Şubat tarihleri arasında metal aşıklarının buluşma noktası olacak. Fuar, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra, özel bölüm ve etkinlikleri ile de ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuyor.

 

WIN EURASIA Metalworking, 9-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde imalat sanayisini buluşturuyor. Bu yıl 22.'si düzenlenen WIN Eurasia Metalworking, Metalworking Eurasia, Surface Treatment Eurasia ve Welding Eurasia fuarlarını bir araya getirecek. Ziyaretçiler, birbiriyle doğrudan ilişkili 3 fuarın sinerjisi ile sac işleme teknoloji zincirinin tamamına tek bir çatı altında ulaşma şansı elde edecek. 9 ülkeden 368 katılımcının 11.000 m2 alanda yeniliklerini sergileyeceği fuara Almanya ise hükümetlerinin desteği ile pavilyon katılımı sağlayacak.

 

22 ÜLKEDEN SATIN ALMACI HEYETLER WIN EURASIA METALWORKİNG'DE

Sergilenen yenilikler ve düzenlenen etkinliklerle sektörün nabzını tutacak olan WIN EURASIA Metalworking; tüm Avrasya ekonomik bölgesi için bir kez daha sektörün en önemli buluşması olarak öne çıkacak. Yerli ve yabancı katılımcı firmaların, yeni pazarlara ulaşması için, önemli olanaklar sunan WIN EURASIA Metalworking boyunca; Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Federasyonlar vb. kurumlarla işbirliği sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından 40 farklı Anadolu delegasyonu fuarı ziyaret edecek. Bunun yanı sıra, AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI ve AFYON GİSİAD AFYON GİRİŞİMCİ SANAYİCİLER DERNEĞİ delegasyonları da fuarı .

 

Ekonomi Bakanlığı desteği ile sürdürülen Uluslararası Alım Heyeti programı kapsamında BAE, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, Irak, İsrail, Kosova, Lübnan, Mısır, Moldova, Pakistan, Umman, Ürdün, Sudan, Suudi Arabistan ve Tunus, Yunanistan olmak üzere 22 ülkeden satın almacı gruplar ağırlanacak. Ayrıca, davetli editör grubu kapsamında İngiltere ve Slovenya'dan editörler de fuarı ziyaret edecek.

İLERİ ROBOTİK UYGULAMALAR ROBOTICS'TE

Robotik teknolojilerin üretim süreçlerindeki artan önemine dikkat çekmek amacıyla ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve yoğun ilgi gören Robotics Sergi ve Forum alanı, bu yıl ikinci kez ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği) işbirliği ile ziyaretçileriyle buluşacak. 18 firmanın robotik çözümlerini sergileyeceği özel alan firmaların ileri robotik uygulamalar, Endüstri 4.0 gibi imalat endüstrisindeki yeni trendlere odaklanan çeşitli konularda gerçekleştireceği sunumlara da ev sahipliği yapacak. Robotics bölümünde yer alacak firmalar, ABB, E3TAM, EMF Motor, ENTEK OTOMASYON, FESTO, GÜNMAK, HKTM, LEUZE, MITSUBISHI, NACHI, OMRON, PILZ, SCHNEIDER, SCHUNK, SERVO KONTROL, SEW-EURODRIVE, STAUBLI, YASKAWA olacak.

İmalat Sanayiinde İş Sağlığı ve Güvenliği Safe@Work'te

İş sağlığı ve güvenliği konusunda yüksek risk taşıyan imalat sanayiine yönelik alınması gereken önlemler ve İSG konusunda Türkiye ve dünyada yaşanan son gelişmeler bu yıl ikincisi düzenlenen Safe@Work etkinlikleri kapsamında değerlendirilecek. 7. salonda oluşturulacak özel forum alanında İSAG (İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği) işbirliği ile gerçekleşecek etkinlikler aracılığıyla, sac işleme ve yüzey işlem süreçlerindeki iş sağlığı ve güvenliği riskleri ele alınacak.

 

Fuar , 09-11 Şubat 2017 günleri 10.00 - 18.30 saatleri arasında, 12 Şubat günü ise 17.30’a kadar ziyaret edilebilecek. WIN EURASIA Metalworking Deutsche Messe AG'nin 2017 endüstriyel etkinliklerinin ilk durağı olacak. İkinci buluşma ise, 16-19 Mart tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenecek olan WIN EURASIA Automation fuarında yaşanacak.