Burhan İşliyen, Afyonkarahisar'da hasret giderdi Burhan İşliyen, Afyonkarahisar'da hasret giderdi

Kaymakamımız Kemal Duru, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe kütüphanemizin düzenlediği programda ödül törenine katıldı. Programda en çok kitap okuyan öğrenci, öğretmen ve vatandaşlarımız ödüllendirildi. Kaymakam Duru, ödül alan kişilere hediyelerini takdim ederken onları tebrik etti. Ayrıca Kaymakamımız, Maker atölyesi ve robotik kodlama derslerinde de öğrencilere eşlik etti. Öğrenciler, bilgisayar üzerinde kodladıkları oyunları oynama fırsatı buldular.

Kaymakam Duru, öğrencilerin bu etkinliklere aktif bir şekilde katılımını takdir etti. Kaymakam Duru ayrıca Kütüphane Müdürü Metin Öncel ve kütüphane personelinin de Kütüphane Haftasını kutladı. Öncel ve personeli, hafta boyunca düzenledikleri etkinliklerle kitapseverlere hizmet vermenin mutluluğunu yaşadı. Kaymakam Duru, başarılı bir etkinlik programı düzenleyen ekip için teşekkürlerini iletti.

#KaymakamKemalDuru #KütüphaneHaftası #KitapOkumaEtkinliği #Eğitim #RobotikKodlama #MakerAtölyesi #KütüphaneMüdürü #MetinÖncel #ÖdülTöreni